Døre & Vinduer

Hos HTA BYG Tømrer & Montage kan vi udføre alt inden for døre og vinduer. Vi varetager både store og små opgaver og har i tidens løb udført opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

Som professionelt tømrer- og snedkerfirma kan vi stå for en lang række forskellige opgaver. Vi kan således både sørge for alle nødvendige reparationer, istandsættelser og udskiftninger af både døre og vinduer.

Den energibesparende løsning

Døre og vinduer er ikke mindst med til at give enhver bolig en flot finish. De er endvidere særdeles vigtige for boligens tæthed og energibesparing.

Som VELUX dagslys-rådgiver kan vi vejlede dig til den bedst mulige dagslysløsning, som også har miljømæssige og økonomiske fordele. Vi holder os løbende opdateret på både viden og konkrete værktøjer inden for faget, hvorfor du er sikret gode og solide løsninger.

Vi er ydermere kvalitetsorienterede og arbejder udelukkende i de bedste materialer på markedet.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din specifikke opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 21 38 91 78, mail htabyg@htabyg.dk eller via vores kontaktformularher på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi benytter os af

24-7 Tømrer & Snedker

  • info@24-7-tømrer.dk
  • 21 38 91 78
  • Blichers alle 10
    6700 Esbjerg
  • CVR: 30827449

Fra HTA ByG

I forbindelse med den nye hjemmeside bliver HTA ByG til 24-7 Tømrer & Snedker.

Medlem af