Hovedentreprise

Alle former for entrepriser

Vi står for hele bygge projektet fra start til slut

Vi tager ansvar og styring!

24/7 Tømrer & Snedker tilbyder at være med i hele processen fra ide til udførelse. Det vil sige, at vi b.la. tager os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet. Slip derfor besværet og lad dig og lad os tage styringen. Vi koordinerer byggeriet og sørger for, at økonomien ikke skrider. Ved større byggerier skal du blot selv kontakte én enkelt håndværker.

Byggeri til tiden

Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde at komme med et samlet tilbud på hele opgaven. Vi lægger stor vægt på, at store som små projekter bliver gennemtænkt fra ende til anden. Det betyder også, at du som kunde undgår misforståelser og problematikker undervejs. Dernæst betyder det også, at vi overholder alle projekter med henblik på den aftalte tid og pris.

Vi leverer altid kvalitetarbejde til konkurrencedygtige priser

24/7 Tømrer & Snedker er dit professionelle firma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller en god pris. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og et godt tilbud ud fra dine behov og ønsker!

Det handler om dine ønsker

Nøje planlagt fra start

Vi tilbyder at tage styringen og ansvaret for dit byggerprojekt, men det betyder ikke, at vi hverken har mulighed for at imødekomme dine ønsker eller dine behov. Tværtimod. Vi lægger stor vægt på at opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi tilbyder derfor relevant rådgivning, der tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker med henblik på design, materialer og farvevalg osv. Vi tilbyder blot at gøre processen let for dig, ved at vi står for det praktiske med b.la. koordinering og disponering.