Isolering

Erfaren og kompetent

Isolering af din bolig

Vi isolerer din bolig!

Hos 24/7 Tømrer & Snedker har vi stor erfaring i at isolere din bolig, hvad end det drejer sig om gulve, lofter, skillevægge, krybekældre og meget mere. Med andre ord, kan vi stå for enhver isolering i din bolig uanset omfang og ønsker. Vores isolatør er autoriseret, og leverer effektive isoleringer, der er miljøvenlige. Helt konkret har vi specialiseret os i papiruldsisolering.

Vi leverer altid kvalitetarbejde til konkurrencedygtige priser

24/7 Tømrer & Snedker er dit professionelle firma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller en god pris. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og et godt tilbud ud fra dine behov og ønsker!

Grøn & Co2-venlig isolering

Speciale i papiruldsisolering

Vores effektivepapiruldsisolering

Står du og søger en erfaren og kompetent isolatør med stor erfaring indenfor b.la. papiruldsisolering? Hvis det er tilfældet, kan du henvende dig allerede nu. Papiruldsisolering er en grøn og CO2-venlig løsning, der optimerer varmen i din bolig. Hertil vil du opleve en stor energibesparing, og det er også undersøgt, at papiruldsisolering kan holde op til 25% bedre på varmen.

Flere fordele ved papiruld

Papiruld er en granulatform, der b.la. tillader fugt at passere, uden det har noget indvirkning på isoleringsevnen. Det vil sige, at du har mulighed for at få et bedre og sundere indeklima. Andre fordele ved papiruldsisolering er b.la., at det hindrer mug, fugt og skadedyr i at få fodfæste. Papiruldsisolering har ydermere end brandhæmmende effekt. Tag kontakt for nærmere viden.