Køkkener

Utalige muligheder

Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet

Stor erfaring med køkkener

Vi tilbyder alt lige fra små istandsættelser til komplet udskiftning af hele køkkenet. Det handler udelukkende om vores kunders ønsker og behov. Vi har et stort kendskab til markedets bedsteprodukter, og de nyeste tendenser. Står du derfor og har behov for et resultat i den bedste kvalitet, er vores mange års erfaring din sikkerhed for et resultat, der passer dig.

Rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker

Med vores mange års erfaring med montering og udskiftning af køkkener, kan du være sikker på, vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder faglig rådgivning ud fra dine muligheder. Vi har selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker til alt lige fra stil, farve og design. Vores kendskab til køkkener er stort, og du kan derfor altid være sikker på, at vi kan komme med en række løsningsforslag.

Vi leverer altid kvalitetarbejde til konkurrencedygtige priser

24/7 Tømrer & Snedker er dit professionelle firma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller en god pris. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og et godt tilbud ud fra dine behov og ønsker!

Produkter af høj kvalitet

Montering og teknik

Vi holder os løbende opdateret på de sidste nye metoder, teknikker og produkter. Det betyder, at vi altid leverer køkkener i den bedste kvalitet. Vores førsteprioritet er vores kunders ønsker og behov, og vi formår altid at efterleve dem!

Vi monterer udelukkende med de bedste kvalitetsmaterialer og produkter på markedet. Vi monterer b.la. overflader af træ, som ikke kun er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træet har en naturlig evne til at opsuge fugt!