Renovering

Autoriseret håndværker

Gennemgribende renoveringer af b.la. facade, hus og ejendom

Skræddersyet løsninger

24/7 Tømrer & Snedker har stor ekspertise i renoveringer. Uanset om der er tale om en lille justering eller en omfattende renovering, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Vi har autoriseret håndværkere blandt vores team, som har mange års erfaring med alle typer renoveringer.

Vi hjælper dig gennem processen

Ved større renoveringer og byggeprojekter, er der et krav til byggetilladelse. Det betyder, at der er en række ansøgninger og dokumenter, der skal håndteres. Vi har stor erfaring i byggetilladelser, og tilbyder at hjælpe dig gennem hele processen. Slip besværet og lad os udføre dit byggeprojekt.

Vi leverer altid kvalitetarbejde til konkurrencedygtige priser

24/7 Tømrer & Snedker er dit professionelle firma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller en god pris. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og et godt tilbud ud fra dine behov og ønsker!

Rådgivning og vejledning

Det handler om dine ønsker

Vi har stor erfaring i alle typer af renoveringer. Det gælder alt lige fra renoveringer af facader, badeværelse og køkkener til totalrenoveringer. Vi tager udgangspunkt i dine behov.
Går du med ønsker om en renovering, men har tvivl om hvordan processen skal håndteres, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål. Vi lytter til dine behov og finder en løsning.