Svampeskader

Både ude og inde

Udskiftning af trækonstruktioner, hvor skaden er sket

Har du mistanke om svampevækst?

Går du med mistanke om svampevækst i dit træværk, bør du tage fat i en professionel. Det kan f.eks. være, at du kan relatere til en ny lugt, fugt eller lignende. I sådanne situationer kan det sagtens være et tegn på svampevækst. Svamp i boligen kan påvirke klimaet og personerne i boligen!

Vi bekæmper svampevækst i trækværk!

24/7 Tømrer & Snedker har stor ekspertise i udskiftning og bekæmpning af svampevækst i trækværk. Vi kan sørge for, at svampevækst forebygges, så du undgår, at samme skader opstår igen. Vi tilbyder, at varetage opgaven hurtigt og effektivt, så du igen kan få optimale forhold i hjemmet.

Vi leverer altid kvalitetarbejde til konkurrencedygtige priser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hurtigt og solidt

Få gennemgået huset mod svamp

Vi tilbyder at komme og gennemtjekke din bolig fra a-z. Det gør sig selvfølgelig gældende inde som ude. Ved svampevækst gennemgår vi boligen for alle typer svampevækst. Hyppig svampevækst sker b.la. i bjælker, tagkonstruktioner, vinduer og i diverse udvendigt træværk. Der angribes typisk af skimmelsvamp, tømmersvamp og barksvamp. I forbindelse med eftersyn af svampevækst rådgiver vi også om, hvordan man kan gøre en effektiv og forebyggende indsats.