Ombygning hus og lejlighed

Plads til mere

Tid til ombygning af hus, lejlighed eller af eksisterende rum?

Tid til udvidelse eller ombygning af hus?

Vi har stor erfaring i udvidelse og ombygning af hus. I enhver ejendom, hvad end det drejer som om en privat bolig eller i erhvervsmæssige sammenhænge, løser vi opgaver. Vi har stor erfaring med at hæve loftet, opsætte skillevægge og udvide terrassen eksempelvis. Vores faglighed tillader, at mange ting kan lade sig gøre.

Forny din bolig med nye rum

Står du pludselig og får behov for et ekstra børneværelse eller et nyt kontor eksempelvis? Vi tilbyder at udvide din bolig ved eksempelvis at inddrage garagen i boligen eller at opsætte skillevægge. Vi har mange års erfaring med skræddersyet løsninger, hvilket betyder, at du trygt kan henvende dig.

Vi tilbyder ombygning af hus til konkurrencedygtige priser

24/7 Tømrer & Snedker er dit professionelle firma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller en god pris. Henvend dig allerede i dag og hør om dine muligheder for smukke kviste. Vi skræddersyer en kvist, der passer til din bolig, så du også kan få en smuk visuel- og praktisk løsning.

Professionelle samarbejdspartnere

Udvide, tilbygge eller komplet ombygning?

Vi har stor erfaring i ombygning af enhver bolig, hvad end det drejer sig om lejligheder eller huse eksempelvis. Vi kan hæve taget, udvide terrassen, bygge hems på børneværelset og meget mere. Vores samarbejde med rådgivende ingeniører og arkitekter, gør det muligt at indhente en professionel indsats gennem hele byggeprojektet og processen. Henvend dig i dag og få et uforpligtende projektmøde om dit næste boligprojekt.

Ombygning af hus